Big Mat Nicanor Mateu

INFORMACIÓ

SOBRE NOSALTRES

L’any 1970 Nicanor Mateu Segura, va començar l’activitat en venda de materials de construcció a les Borges Blanques, passats els anys i amb la incorporació dels seus fills l’any 1980 es va constituir la societat NICANOR MATEU S.A.

La societat va ser creada en vendes i inquietuds per poder profunditzar amb més professionalitat la venda de materials per la construcció, sense perdre de vista la filosofia d’un servei integral pel client.

El tarannà de l’empresa va ser continuar ampliant la seva oferta amb materials i seccions modulars per poder proporcionar un major servei als seus clients i poder absorbir els nous mercats, donant un servei total i integral als clients i així donar-los una tranquil·litat i satisfacció completa.

L’any 2003 l’empresa va entrar a formar part com a socis del grup de compres BigMat, la plataforma més important de distribució de materials de construcció a Espanya i actualment a Europa, amb més de 500 punts de venda directa i més de 350 socis.

Això permet afavorir la competitivitat en detriment als nostres clients i ens atorga la construcció resultant d’una imatge corporativa més forta i professional per al nostre grup i empresa.

L’any 2010 Nicanor Mateu forma part de la ferreteria privada més gran d’Espanya com és Cadena 88 amb les seves pròpies marques com Habitex, Ratio, etc., i amb 1475 punts de vendes i associats. Amb la seva ajuda Nicanor Mateu entra a formar part del món de les ferreteries.

En aquest moment és quan Nicanor Mateu fa un canvi i crea la seva pròpia marca.:

GRUP NICANOR MATEU “#materialment possible, i amb #esperit de servei”

Entrant així a formar part de les noves tecnologies, venda on-line de materials de construcció i ferreteria, a les xarxes socials d’Instragram, Facebook, Twitter i Google.

I alhora, donant a tota la comarca de les Garrigues un SERVEI INTEGRAL de materials i servei de lliurament amb camions propis.

Actualment, el GRUP Nicanor Mateu compta i disposa d’una plantilla de 18 persones treballadores, dedicades al servei de la nostra clientela.

OFERTES

CONTACTE

UBICACIÓ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search