NOVEMBRE DE REGAL AMB EL COMERÇ LOCAL!

Borges Comerç campanya novembre cartell

Novembre de regal amb el comerç local!

De l’1 al 23 de novembre de 2018 es realitzarà el sorteig de  45 electrodomèstics entre els compradors que omplin una butlleta amb 8 segells de diferents establiments adherits, que acreditaran una compra mínima de 20 euros, efectuada en cada un d’aquests comerços.

La promoció  comptarà amb 3 sortejos de 15 regals, els divendres 9, 16 i 23 de novembre, a les 20.15 hores. Les butlletes s’hauran de dipositar a l’urna que hi ha instal·lada als baixos de l’Ajuntament de les Borges. Els regals es podran recollir cada dissabte, entre les 12 hores i les 13 hores, als baixos del Carrer Nou, 2 de les Borges Blanques.

No seran vàlides les butlletes amb 2 segells del mateix establiment. En el moment de fer l’entrega del regal es traurà una butlleta en la que figurarà l’electrodomèstic concret que es lliurarà. Els participants podran optar a endur-se microones, torradores, assecadors, afaitadores corporals, planxes, sandvitxeres, picadores, batedores de braç, bullidores d’aigua, espremedores i calefactors.

Amb aquesta campanya volem contribuir a dinamitzar els nostres comerços amb uns regals molt interessants i atractius.