Lo Centre EW

Formació
INFORMACIÓ

SOBRE NOSALTRES

 A Lo Centre de Formació EW, amb quasi 20 anys d’experiència en formació, tenim com a objectiu fer arribar als habitants de les Garrigues la possibilitat de gaudir d’uns serveis de qualitat sense haver de desplaçar-se fora de la comarca.

El nostre equip està format per docents amb anys d’experiència en formació i supervisats per professionals experts en el món de l’educació.

Al nostre centre oferim un gran ventall de possibilitats formatives.

IDIOMES: aprenentatge, ampliació i preparació d’exàmens oficials de qualsevol de les llengües que impartim, anglès, francès, alemany, espanyol i català. També oferim cursos intensius, de conversa, sopars lingüístics i estades lingüístiques així com d’altres activitats fora de l’aula per la pràctica d’aquestes llengües.

RESSEGUIMENTS: classes de reforç per a totes les edats, nivells i assignatures.

PREPARACIÓ PROVES: preparació per a proves d’accés a cicles formatius; cicles mitjà i superior i a universitats per a majors de 25/45 anys.

ACTIC: som centre examinador ACTIC i també oferim la possibilitat de realitzar cursos intensius de preparació per a qualsevol dels nivells ACTIC i d’altres cursos relacionats amb informàtica/ofimàtica.

CURSOS SUBVENCIONATS 2020: Anglès A1, A2 i B1, francès A1, alemany A1, atenció al client en llengua estrangera: anglès i francès, llengua de signes, gestió del temps, habilitats de comunicació entre d’altres.

Demaneu informació sense compromís.

Benvinguts al món de la formació de LO CENTRE EW.

 

 

 

 

NOTÍCIES

UBICACIÓ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search